Burak Yılmaz Balıkesirspor maçını bekleyecek

Galatasaray’da antrenman eksiği olduğu için bugün oynanacak Eskişehirspor karşılaşmanın kadrosuna alınmayan Burak Yılmaz’ın, hafta içi kupadaki Torku Konyaspor maçında da forma giymesi beklenmiyor.

Burak Yılmaz Balıkesirspor maçını bekleyecek

Golcü ismin tam olarak hazır olmasını isteyen teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun, Burak’a ligdeki Balıkesirspor maçında şans vereceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bu akşam saat 20.00’de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu antrenman eksikliği bulunduğu için Burak Yılmaz’ı kadroya almadı. Şampiyonluk yarışı içerisinde bulunan Galatasaray’da takımın en skorer ismini riske etmek istemeyen Hamzaoğlu’nun, yetenekli oyuncuya Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Torku Konyaspor maçında da forma vermesi beklenmiyor.

Yıldız oyuncunun tam olarak hazır olmasını isteyen teknik patron Hamzaoğlu, Burak’ı ligin 20. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak Balıkesirspor maçında şans vereceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X