Burası inanılmaz bir yer!

John Bostock ‘Bu taraftarın önünde böylesine bir baskıya karşı oynayan, her yerde oynar.

Burası inanılmaz bir yer!

İlk maçıma Beşiktaş karşısında çıktım. Sahada hiçbir şey duyamıyordum. Arkadaşlarımı duyamıyordum hatta kendi düşündüklerimi bile duyamıyordum.’ dedi. 

Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu John Bostock, İngiltere’nin dünyaca ünlü gazetelerinden The Guardian’a önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil beyazlı kulübe gelmeden önce birçok takımda forma giydiğini belirten Bostock ‘Burası oynadığım bu yerlerin hepsinden farklı.

Buraya gelmeden önce futbol hakkında her şeyi gördüğümü düşünürdüm, itiraf etmek gerekirse burada daha fazlasını gördüm. Burası futbol oynamak için harika bir yer. Standartlar korkunç düzeyde, neredeyse her hafta uluslararası düzeyde ünlü oyunculara karşı oynuyorum’ dedi.

BÜYÜK BİR TUTKU

Türkiye’nin bir futbol kazanı olduğunu belirten Bostock, ‘Bu taraftarın önünde böylesine bir baskıya karşı oynayan, her yerde oynar. Videolarda taraftarlarımızın ne kadar tutkulu olduğunu görebilirsiniz.

İlk maçıma Beşiktaş karşısında çıktım. Sahada hiçbir şey duyamıyordum. Takım arkadaşlarımı duyamıyordum hatta kendi düşündüklerimi bile duyamıyordum. Bizim taraftarımız destek olabilmek için her şeyini veriyor’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X