Burçların aşkı yaşayış şekli

Aşka inananların ve gerçek aşkını bulmak isteyenlerin okuması gereken bir burç yazısı.

Burçların aşkı yaşayış şekli

Koç aşk hayatında, tutkuyla bağlanandır!

Koç burcu insanları, aşk hayatında oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Karşısındaki insanı aşırı sahiplenir ve kıskanırlar. Aşk hayatlarında bir anda tutkuyla bağlanırlar. Ve bir anda da vazgeçebilirler. Birden fazla flörtü bile olabilir. Yani kısacası şıpsevdi insanlardır. Ama bir insanı gerçekten severlerse, hisleri çok derin olabilir. Ve bunu karşısındaki insana inanılmaz derecede hissettirirler. Çünkü gerçekten sevgiye çok önem verirler. Bazen yaptığı kıskançlıklar karşı tarafı yıpratacak derecede olabilir. Onun için özgürlük çok önemlidir. Bir başkası için özgürlüğünden asla vazgeçmez. Ama karşı taraf için aynı şeyi düşünmez. Biraz bencil yapıları vardır. Ama yine de birisine aşık oldukları zaman tutkuyla bağlanırlar.

film-izleyen-cift

Boğa aşk hayatında, oldukça cesurdur!

Boğa burcu insanı, aşk hayatında gerçekten cesurca bir yaklaşım sergiler. Çünkü onlar için aşk gerçek bir duygudur. Uğruna yapamayacakları şey yoktur. Aşık oldukları zaman gözleri hiçbir şey görmez. Sadece karşısındaki kişinin mutlu olması için elinden geleni yaparlar. Aynı zamanda bu ilişki için kendinden fazlasıyla ödün verir. Biraz inatçı yapıları vardır. Bu özelliklerini ilişkilerine yansıttığı çok olur. Ve karşı tarafı bu hallerinden dolayı bezdirebilirler. Güzel ve gerçekten farklı bir yapıları vardır. Çünkü aşkı kalplerinde büyütürler. Ve onu çok güzel yaşatırlar. Yani gerçekten aşk insanıdır.  En büyük arzuları sevdikleri ile mutlu bir hayat sürdürebilmektir. Tekli ilişkilerin insanıdır. Yani gözü hiçbir zaman başkasını aramaz. Kısacası onlar için tam bir eş adayı diyebiliriz.

İkizler aşk hayatında, sürekli değişim içerisindedir!

İkizler burcu aşk hayatında, oldukça zor bir insandır. Fakat onların zorluğu genelde çok çabuk sıkılmalarından kaynaklanır. Çünkü her zaman içlerinde, birine karşı bağlanma korkusu vardır. Kararları normal hayatlarında çok tutarsızdır. Bu ilişkilerine de doğal olarak yansımaktadır. Birine aşık olduklarında olaylar hızla gelişir. Çünkü anı yaşamak isteyen insanlardır. İçlerinde biraz çocuksu biraz da özgür bir ruh taşırlar. Onları uzun bir ilişkide görmek, gerçekten çok zordur. İlişkilerinde inanılmaz duygu değişikliği yaşarlar. Karşısındaki insanla konuşurken aslında kafasında bir sürü şey vardır. Birden fazla olayı aynı anda düşünebilir ve yaşayabilirler. Duygu değişikliğinin sebebi bundan kaynaklanır. Bir insana bağlanmaktan çok farklı kişilerle vakit geçirmek isterler. Karşısındaki insana yalan söylemeye meyillilerdir. Hele bu uzun süreli bir ilişki ise kaçınılmaz olabilir. Ve yalan söylemeyi çok iyi becerirler. Ne yaptığını veya ne düşündüğünü hiçbir zaman anlayamazsın. Kısacası gizem dolu bir insandır. Cinsellik konusunda da çok iyidirler.

dans-eden-cift

Yengeç aşk hayatında, sevgi doludur!

Yengeç burcu aşk hayatında, sevgi dolu ve sevecen bir burçtur. Daima ilişkide sahiplenici bir tutum sergiler. Genelde kırılmaktan ve gücenmekten çok korkar. Ama aşık olduğu zaman gerçekten gözü hiçbir şey görmez. Tüm sevgisini ve şefkatini karşı tarafa hissettirir. Genelde kırılgan bir yapıya sahip olduğu için karşı cins ile konuşurken sözlerine çok dikkat eder. Ve onun da dikkat etmesini bekler. Aşk onlar için yaşamın inanılmaz bir duygusu haline dönüşmüştür. Bu yüzden aşk uğruna uzun süre savaş verebilir. Platonik aşkların kurbanı olan kişi tam olarak yengeç burcudur! Bundan ne anlıyor, hiçbir zaman anlayamayacağız ama aşkı uğruna beklemeyi göze alan nadir burçlardan birisidir. Kısa süreli ilişkiler hiç onlara göre değildir. Eğer karşı tarafın böyle düşündüğünü anlarlarsa gerçekten kırılabilirler. Geçmişte yaşadığı ilişkiye dair, sakladığı bir şeyler vardır. Odasının bir yerinde veya herhangi bir yerde onu saklar. Çünkü hala o kişiden kopamamıştır. Kısacası yengeç burcu insanı, aşk hayatında genelde şanssızdır. Ama bir gün doğru kişinin karşılarına çıkacağına inanarak yaşarlar.

Aslan aşk hayatında, liderliği sever!

Aslan burcu aşk hayatında, liderliği seven bir tiptir. Bir aslan gibi kibirli ve inatçı olabilirler. İçten içe partnerini yönetme gibi bir yapıları vardır. Kral gibi muamele görmekten daha azını, hiçbir zaman kabul etmeyeceklerdir. Aslanlar baskın karakterlidir. Ve onların karşısında biraz direnmek zordur. Her zaman kendi dediğim olsun ister ve karşısındaki insanı çok dinlemez. Aslında aslan burcu insanı, daima eğlencelidir ve partnerini güldürmek için elinden geleni yapar. Aynı zamanda kıskanç bir yapıları da vardır. Kendisi çok kıskanç olduğu halde kıskançlığa gelemez. Özgürlüğüne de düşkün bir yapısı vardır. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok sever. Kendine has bir asalete sahiptir. Kendisine verilen sevgiye karşılık aynı sevgiyi verir. Ne eksik ne de fazlası vardır.

denize-bakan-cift

Başak aşk hayatında, gerçekçidir!

Başak burcu aşk hayatında, gerçekçidir. Kendisine sunulan güzelliklerin tadını çıkarmak yerine sürekli bir sonraki adımı düşünürler. Genelde çok nazik insanlardır. Kendinden emin adımlarla yürümeyi tercih ederler. Duygularını çok yoğun yaşasa bile karşı tarafa ifade etmekte zorlanırlar. Böylece kalpleri etrafında kalın bir duvar örüyorlar. Genelde aşık olmaları da çok zordur. Çünkü utangaç ve çekingen bir ruha sahiptir. Fakat çok eleştireldir. Karşısındaki insanı içten içe eleştirir ve yorumlar. Kimse onun kendi içinde ne yaşadığına anlam veremez. Ama birini sevdiklerinde, gerçekten tutkuyla kapılabilirler. Çok sahiplenici bir yanı vardır. Aynı zamanda çok kıskanç olabilirler.Mantık ve duygu karmaşası yaşadığı için, sürekli düzen arayışı içerisindedir. Gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçmesi gerektiğine inanırlar. Hayatı ve yaşamı sorguladıkları gibi aşkı da sorgularlar. Karşısındaki kişinin daima mükemmel olmasını beklerler. Çoğu zaman hayal kırıklığına uğrarlar. Çünkü aşırı detaycıdır ve karşı tarafı bu durumdan bezdirebilir.

Terazi aşk hayatında, mükemmeldir!

Terazi burcu aşk hayatında, gerçekten mükemmeldir. Resmen aşk için doğmuş bir insandır. Hayatındaki sevgi arayışı hiçbir zaman bitmez. Çünkü aşkın yaşattığı duyguya aşıktır. Sürekli arayış içerisinde olan terazi burcu zaman zaman yanlış insanlara denk gelebilir. Ve bunlar tarafından da üzülebilir. Fakat ayrılık acısı çok uzun yaşamaz. Çünkü zaten etrafında fazlasıyla insan vardır. Terazi burcu yanlış anlaşılmaktan çok korktuğu için, cümlelerini süzgeçten geçirerek konuşur. Doğru insanı bulma arayışı içinde oldukları için çok insanla beraberlik yaşamışlardır. Ve bir sürü insan ile tanışmıştır. Aşk ve evlilik hayali içinde yaşayan özel bir burçtur. Fakat sadece duyguları ile hareket etmezler. İlişkide hem mantığını hem de duygularını yönetirler. Karşı tarafın ne istediği onlar için daha önemlidir. Aşkı çözmüş insanlardır ve onu yaşamayı çok iyi bilir.

Akrep aşk hayatında, oldukça gizemlidir!

Akrep burcu aşk hayatında, çok gizemlidir. Çünkü hayat onlar için hiç basit değildir. Ve tabi ki aşkta öyle! Kendi içlerinde yaşadığı yoğun ve yüksek duygu onları ihtiraslı ve gizemli yapar. İnsanları etkisi altına alan bakışları vardır. Aşkını kolay kolay kimseye açmazlar. Çünkü kırılmakta fazlasıyla korkarlar. Yani onu kazanmak biraz meşakkatli bir iştir. Biraz sabırlı olmak gerekir açıkçası. Aşkın büyüsüne inanırlar. Fakat her zaman için bir adım atmaktan korkarlar. Daima karşı tarafın bir adım atmasını beklerler. Birine aşık olmaları zor olduğu kadar duygularını aktarmaları da bir o kadar zordur. Geçmişe bağlı kalırlar ve unutmak biraz zamanlarını alır. Hatta bu durum baya uzun sürebilir. Çünkü zor severler ama güzel severler. Aşkı daima kalplerinde yaşatırlar. Aynı zamanda çok kıskanç yapıları vardır. Karşısındaki insanı boğabilir. Ve bunun farkındadırlar. Kendilerine engel olamazlar. Bir de birden parlayan yapıları vardır. Sinirlendiğinde ağzına geleni söyler ve sonrasında pişman olur. Anlayacağınız akrep burcu insanıyla aşk yaşamak o kadar da kolay değildir.

zodiac-couples_feat

Yay aşk hayatında, gerçekten harikadır!

Yay burcu aşk hayatında, gerçekten harikadır. Karşısındaki insanın duygularına ve düşüncesine değer veren bir yapısı vardır. Onlara bireyselleşme duygusunu yaşatırlar. Yapışkan insanlardan nefret ederler. İlişkide dengeyi çok iyi korurlar. Herkesin kendi hayatı olduğuna ve bunu engellemekten yanadır. Mizahı severler ve sevgilileri ile eğlenmek onlar için çok önemlidir. Hem bir arkadaş hem de sevgililerdir. Daima cömert ve anlayışlı insanlardır. Onunla birlikte olan insan gerçekten mutlu olduğunu hisseder. Genelde kültürlü insanlardır. Her zaman karşısındaki insana ılımlı yaklaşırlar. Mutlu olmayı ve mutlu edebilmeyi isterler. Aşkın kendisine ve karşısındaki kişiye zarar vermesine izin vermez. Aşkı en güzel şekilde yaşamayı bilirler. Tek zor yanı ise gerçekten sabırsız olmalarıdır.

Oğlak aşk hayatında, sadıktır!

Oğlak burcu aşk hayatında, en sadık bir burçtur. Fakat onun bu güvenini ve sadakatini kazanmak oldukça zordur. Yani biraz çaba ve zaman gerekiyor. Gerçekten o güveni hissettiklerinde aşkları ihtiraslı bir hal alıyor. Ve oldukça tutkulu bir hale dönüşecektir. Oğlak burcu insanı altıncı hissine çok güvenir. Ve bir insanla hemen aşk yaşamak yerine onunla uzun süre vakit geçirmek ister. Davranışlar ve düşünceler onun için çok önemlidir. Karşısındaki insanı daima sınarlar. Sadece biraz melankolik bir halleri vardır. İlişkide zaman zaman sorun çıkarabilir. Sürekli olaylar yaratma eğilimindedir. Fakat bunu aşması karşı tarafın tutumuna bağlıdır. Biraz zor bir burçtur ama onun güvenini kazandığın zaman onan iyisi yoktur. Anlayacağınız oğlak burcunun aşk hayatında en önem verdiği şey güvendir. Onu verdiğin zaman mükemmel bir adaya dönüşebilirler.

hugging_couple_4-1000x667

Kova aşk hayatında, zordur!

Kova burcu insanı özgürlükçü bir ruha sahiptir. Bundan dolayı aşk hayatında karşısındaki insana direkt olarak duygularını göstermez. Onu zorlamak hoşuna gider diyebiliriz. İlişkilerde kısıtlanmaktan hiç ama hiç hoşlanmaz. Her zaman için kendilerine zaman ayırmalılardır. İlişkide yaşayacağı sıkıntılardan biri de bu olsa gerek. Çünkü karşısındakiyle gereksiz samimiyetten çok hoşlanmaz. Kendi çizdiği alanda hareket etmek ister. Çünkü özgürlüğünü korumak için bunları yapması gerektiğine inanır. Karşısındaki insana kolay kolay bağlanmaz ve teslim olmaz. Hatta bazen korkaklıkla bile suçlanabilir. Ama hayatını birisi ile paylaşma acelesi yoktur. Her zaman dış görünüşten çok iç güzelliğe önem verir. Daima hayatında anlaşabileceği bir insanı ister. Onunla sürekli fikir jimnastiği yapması gerekir. Kendisinin zeki olduğu kadar karşı tarafında böyle olmasını bekler. Eğer içinde bulunduğu ilişki daha ciddiye giderse geri çekilir. Her zaman için bu durum kova burcunu korkutur. Ama doğru insanı bulduğuna inandıysa ondan güzel seveni da yoktur. Kalbinin tüm kapılarını açar ve ona sevgisiyle yaklaşır. Bu durum onun için çok kolay olmasa da aşık olduğu insana aşkını hissettirir. Kısacası zor aşık olur ama gerçek aşkının da peşinden gider.

Balık aşk hayatında, çekingendir!

Aşk içerisinde olan balık burçları, genelde duygularını gösterme konusunda sıkıntı çekebilirler. İçine kapanık bir yapısı olduğundan ve biraz çekingen birisi olduğun dolayı hep karşı taraftan bir adım beklerler. Genelde bakımlı kişiler oldukları için herkes tarafından dikkat çeken yapıları vardır. Bir de yüz ifadeleri durgun olduğunda dolayı insana huzur veren bir yapısı vardır. Dış özellik olarak da narin bir yapıları vardır. Fakat balık burcu insanının farklı bir yapısı vardır. Bir anda sevinirken bir anda da üzülebilir. Yani ani duygu değişimi içerisine girebilirler. Duygularının yoğunluğundan dolayı olsa gerek. Balık burcu insanı çok duygusal olabilir fakat duygularıyla değil genelde mantık ile hareket eden bir insandır. İlişkilerinde de bu konuya çok dikkat eder. Karşı tarafın mutlaka derinden hissettirmesini bekler. Onlar için duygu yoğunluğu çok ama çok önemlidir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X