Burcu Kıratlı: Sinan gerekli açıklamayı yaptı

Oyuncu Burcu Kıratlı, geçen gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Burcu Kıratlı: Sinan gerekli açıklamayı yaptı

Burcu Kıratlı, annesi ile buluşacağını, öncesinde de kısa bir alışveriş turu yapacağını söyledi.

Şu sıralar senaryo okuduğunu söyleyen oyuncu, “Gelen 3-4 tane çok güzel teklif var, hepsi birbirinden güzel. Şu sıralar onların senaryolarını okuyorum. İnşallah yeni sezonda güzel bir proje ile tekrar ekranlarda olacağım” açıklamasında bulundu.

Milliyet’in haberine göre son dönemde eşi Sinan Akçıl ile boşanacakları yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Kıratlı, “Çok şükür bir sorun yok, gayet mutluyuz. Zaten bu sıkıntılı haberlerle ilgili Sinan gerekli açıklamayı yaptı” dedi.  

KISKANÇLIK DEDİKODUSU

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 24 Aralık’ta Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da evlenmişti. 100 gün önce nikah masasına oturan çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Kulislerde dolaşan dedikodu şuydu: ”Sinan Akçıl geçen haftaki bir röportajında 2009-2010 arasında aşk yaşadığı Hadise’den bahsetti. Burcu Kıratlı bu açıklama üzerine çılgına döndü. Kıskançlık krizi patlak verdi.”

AÇIKLAMA YAPTI

Sinan Akçıl, şu açıklamayı yapmıştı: ”Her evlilikte tatsızlıklar olur. Ama Burcu’yu eski şeylerden konuşup rahatsız etmem. Asla geçmişimdeki insanlardan bahsetmedim. Ortada bir evlilik kurumu varken eski insanların adının geçmesi hem Burcu’yu hem de beni üzer. Ayrıca tek kıskanan Burcu mu? Ben de eşimi çok kıskanıyorum. Bu ilişkinin tuzu biberi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X