Burkay: Oynanan oyunları bozacağız

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, ekonomi üzerinde oynanan oyunların bozulacağını söyledi.

Burkay: Oynanan oyunları bozacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı kabulünde konuşan Burkay, Bursa ekonomisinin ülke ekonomisine yön veren çok büyük bir güce sahip olduğunu anımsattı.

Bursa’nın 2017 yılında 5,7 milyar dolar ile Türkiye’nin en çok dış ticaret fazlası veren şehri olduğunu vurgulayan Burkay, dış ticaretin ve ihracatın ekonomik istikrar açısından büyük önem taşıdığı bir dönemden geçildiğini anlattı.

Burkay, “Özellikle yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye ekonomisi üzerinde oynanan oyunlarda bunu çok net olarak görüyoruz.

Ülkemizin yapısal sıkıntılarının başında gelen dış ticaret açığı, cari açık gibi sorunların giderilmesinde Bursa gibi kentlere büyük iş düşüyor” ifadelerini kullandı. Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

ORTAK HEDEFLERE SAHİBİZ

Aminur Aktaş da, Büyükşehir Belediyesi ve BTSO’nun ortak hedeflere sahip olduğunu belirterek, bugüne dek iki kurumun işbirliğinde çok önemli projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Aktaş, yakın gelecekte bu projelere yenilerini eklemeyi amaçladıklarını vurgulayarak, “Bursa önemli bir sanayi ve ticaret kenti. BTSO da son dönemde ortaya koyduğu projeler, yatırımlar ve yeni açılımlarla kentimizin ekonomik gelişimine liderlik ediyor. Bizler de bu sürece destek veriyoruz.

Bursa’yı büyütmek adına destek sağlamak bizim en büyük görevimiz. İnşallah el birlğiyle Bursa’yı çok daha iyi yerlere getireceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X