Burkay’dan Yenişehir’e destek

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticileri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ile ilçedeki yatırımları görüştüler.

Burkay’dan Yenişehir’e destek

GÜRHAN ADANA

YTSO Başkanı Orhan Torun, Burkay’a içinde ilçedeki devlet yatırımlarının yer aldığı bir dosya sundu.

YTSO Başkanı Orhan Torun, ilçede yapımı süren projelerin bir an önce tamamlanarak hayata geçirilmesini beklediklerini belirtti. Torun, ‘BTSO Başkanımız İbrahim Burkay’a Oto Test Merkezi, Hızlı Tren Projesi ve ulaşım altyapısına ilişkin bir dosya sunduk.

Ayrıca, yapımı halen sürmekte olan Yenişehir-Bilecik ve Yenişehir-İnegöl yollarının bir an önce tamamlanmasının gerektiğini vurguladık’ dedi.

İlçenin tarımsal potansiyelinin analizini yaptıklarını dile getiren Torun, ‘Ayrıca Yenişehir Havalimanı’ndan Muş ve Diyarbakır’a haftada 2 gün yapılan tarifeli seferlerin 3 güne çıkarılmasının uygun olacağını aktardık.

BTSO Başkanımız Burkay dosyayı inceleyerek projelerle ilgili gerekli girişimleri yapacakları sözünü verdi’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X