‘Bursa 31 Mart’ı bekliyor’

Seçim ziyaretlerini ve temaslarını sürdüren Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yeşil Türbe civarında ve Namazgâh Mahallesi’ndeki esnafla bir araya gelerek, Piremir Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.

‘Bursa 31 Mart’ı bekliyor’

İLKOKUL ÖĞRETMENİYLE KARŞILAŞTI… 

Piremir’de mahalle esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunan Bozbey, kahve ziyareti sırasında ilkokul öğretmeni Erkan Ünsal ile karşılaştı. Bozbey, öğretmeninin elini öperek, hasret giderdi.

Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ile birlikte mahallede kurulan pazarı da ziyaret etti. 

“SORUNLARA NEŞTER VURACAĞIZ”…

Teleferiğin, Teferrüç İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Piremir Mahallesi’nde kentsel dönüşümden otopark sorununa kadar bir çok sorunun yaşandığına dikkat çeken Bozbey, Bursa’nın 31 Mart’tan itibaren büyük bir değişim yaşayacağını söyledi.

Bursa’nın sorunlarına neşter vurmak, sorunlarını en aza indirmek için yola çıktıklarını kaydeden Bozbey, katılımcı bir anlayışla kentüi birlikte yöneteceklerini söyledi. Teferrüç İstasyonu’nda yaşanan otopark soruna da değinen Bozbey, “Buranın projesinde otopark ve bulvar vardı neden yapılmadı? 31 Mart’tan itibaren Teleferik’te, Yıldırım’da ve Bursa’nın her yerinde değişim başlıyor” dedi.

GÜRSU TOKİ’DE SEÇİM OFİSİ AÇTI… 

Gürsu TOKİ’de de Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner ile birlikte seçim ofisi açılışına katılan Bozbey, bölgenin sorunlarına dikkat çekti. Gürsu’dan yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gürsu TOKİ’nin en büyük sorununun kente ulaşım olduğunun altını çizen Bozbey, “Yeni mahalle olmasına rağmen vatandaşlarımız 45 dakikada kente ulaşıyor. Buradaki yolun bir an önce Karahıdır üzerinden ulaşması için hayata geçireğimiz projeyle insanlarımızın güvenli bir şekilde merkeze ulaşmasını sağlayacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X