Bursa, CHPden Ankara’ya çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tarım sektöründe yaşanan sıkıntıları dinlemek ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere 6 Aralık 2014 Cumartesi günü Ankara’da ‘Güçlü Çiftçi, Güçlü Türkiye’ adı altında yurdun dört bir yanından gelen üreticilerle buluştu.

Bursa, CHPden Ankara’ya çıkarma

CHP İl Başkanı Metin Çelik, 250 kişilik Bursa ekibi olarak toplantıya katıldıklarını belirterek, ayrıca Anıtkabir’i de ziyaret ettiklerini söyledi. Tarım sektöründe uygulanan yanlış politikalar nedeniyle yaşanan sorunların giderek ağırlaştığına dikkat çeken Çelik, “Son dönemde tarım toprakları, ormanlar, su kaynakları, çayır ve meralar üzerinde artan rant baskısının yarattığı olumsuz sonuçlar ortadadır. Sorunlar çözülemez değildir. CHP, gıda, tarım, hayvancılık, ormancılık ve çevre konularında hazırladığı programla ülke ve toplum yararına çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşma ve iktidara hazır olduğunu gösterme kararlılığındadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X