Bursa esintileri taşıyan bu konakta sayılı günler! Final öncesi özel gece

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de büyük final için geri sayım başladı.

Bursa esintileri taşıyan bu konakta sayılı günler! Final öncesi özel gece

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin için özel bir gece düzenlendi.
 

G08_2015[1]
 

İzleyicinin gönlünde taht kuran, ünü Türkiye’yi aşan ve başarısı ile 3 sezona damga vuran İstanbullu Gelin ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Büyük final için geri sayıma başlayan dizinin yapım ekibi, oyuncu kadrosu ve Star TV‘nin yöneticileri renkli gecede bir aradaydı.
 

G08_1883
 

Dizinin sembolü Boran Konağı şeklindeki pastayı birlikte kesen oyuncular, başta izleyici olmak üzere emeği geçen herkese tek tek teşekkür ettiler. Duygu yüklü anlara sahne olan keyifli gecede ekip, hatıra pozu çektirmeyi de ihmal etmedi.

Final tarihi kesinleşti

31 Mayıs 2019 tarihinde İstanbullu Gelin ekran macerasını noktalayacak.

Boran Konağı’nda son günler

Bahçesinin ve içindeki odalarının ihtişamıyla izleyenleri büyüleyen konak dizide anlatıldığı gibi Bursa’da değil, aslında İstanbul’da çekildiği açıklanmıştı.

İstanbullu Gelin'in Bursa'daki konağı bakın hangi şehirde çıktı! Ayakkabı fabrikasıymış - Sayfa 2

Her köşesi özenle dekore edilmiş Bursa esintileri taşıyan bu konak aslında bir Kundura Fabrikası. Sadece İstanbullu Gelin dizisi için baştan sona inşaa edilmişti.  Bu görkemli konağa İstanbullu Gelin ekranlara veda ettikten  sonra ne olacağı merak konusu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X