Bursa Fan Clup’ten köylere destek

Sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Bursa Fan Clup, bu Ramazan ayında da geleneği bozmadı.

Bursa Fan Clup’ten köylere destek

DERYA DEMİR

Kulüp her sene belirlediği dağ köylerine giderek, köylülerle iftarda buluşuyor. Buluşmanın yanında köylülerin ihtiyaçlarını da gideren kulüp üyelerinin bu yıl ki adresi Büyükorhan’a bağlı Danacılar Köyü oldu. 30 kişilik bir heyetle köye gittiklerini anlatan Bursa Fan Clup Başkanı Ali Ademoğlu, köyün nüfusuna göre erzak dağıtımı yaptıklarını söyledi. 

“SORUNLARI İLETİYORUZ”…

Ademoğlu, “500 kişinin yaşadığı Danacılar Köyü’nde 150 hane bulunuyor. Bu hanelerin her biri için erzak hazırladık. Bunun yanında köyde yaşayan her çocuğun ihtiyaçlarını giderdik” ifadelerini kullandı.

20 yıldır bu geleneği devam ettirdiklerini dile getiren Ademoğlu, “Köye Dönüş Projesi kapsamında bu gezilere başladık. Gitmesek de görmesek de orada bir köy olduğunu ve o köyün bizim olduğunu göstermek için her yıl Ramazan ayında bir dağ köyüne gidiyoruz.

Bu yıl ki adresimiz de Danacılar Köyü oldu. Köylülerle iftarımızı açtıktan sonra sorunlarını da paylaştık. Biz de kulüp olarak bu sorunları belediye yetkililerine taşıyarak çözüm yolları üretmeye çalışacağız. Burada sadece maddi değil manevi anlamda da köylülerimize destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X