Bursa, güne sisle uyandı

Bursa’da sabahın erken saatlerinde başlayan sis hayatı olumsuz etkiledi. Sis sebebiyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Bursa, güne sisle uyandı

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sisin sabahın erken saatlerinde yer yer etkili olduğunu, ilerleyen saatlerde etkisini kaybettiğini bildirdi. Yetkililer, sisin ardından puslu havanın şehirde etkili olduğunu açıkladı. Sis sebebiyle trafikte sürücüler zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde etkili olan sis, vatandaşları da şaşırttı. Görüş mesafesinin yer yer 50 metreye kadar düşmesine sebep olan sis özellikle şehrin ova kesiminde etkili oldu. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri hava sıcaklığının 6 derece olduğu şehirde öğleden sonra yağmur beklendiğini duyurdu.

 

ULUDAĞ’DA KAR KALINLIĞI 150 SANTİMETRE

 

Öte yandan Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığının 150 santimetreye ulaştığı bildirildi. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, gece kar yağışının etkili olduğu zirvede bugün de kar yağışının beklendiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X