‘Bursa için birlikte çalışıyoruz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Başkan Dündar’a iade-i ziyarette bulundu. Dündar’ı üçüncü döneminden dolayı tebrik eden Aktaş, hep birlikte daha güzel bir Bursa için çalışacaklarını belirtti.

‘Bursa için birlikte çalışıyoruz’

Bursa nüfusunun üçte birinin Osmangazi’de yaşadığına dikkat çeken Aktaş, “Osmangazi, Bursa ile özdeşleşmiş bir ilçe. Ulucami, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Tophane, Kültürpark gibi önemli merkezleri içinde barındırıyor. Mustafa başkanımızın Osmangazi için önemli ve özel çalışmaları var. Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri işbirliğinde ortak işler yapacağız. Amacımız, Osmangazi ve tüm Bursa’yı yaşanabilir kılmak. Bize bu yetki ve sorumluluğu veren vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu. 

“BU BİLİNÇLE HİZMET EDECEĞİZ”…

Başkan Dündar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Osmangazi olarak, Bursa’ya yapılan hizmetlerin daha net bir şekilde ortaya çıktığı ilçeyiz. Şehrimiz için Büyükşehir ve Osmangazi Belediyeleri olarak birlikte yapacağımız çalışmalar önem arz ediyor. Bizler de bu bilinç ve koordinasyon içerisinde hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X