Bursa için modacılardan güç birliği

Bursa kumaşını dünyaya tanıtmak için harekete geçen Bursalı ünlü modacılar Atıl Kutoğlu, Selma Çilek, Ayşe ve Ece Ege kardeşler, tasarladıkları kreasyonları önceki akşam gerçekleşen Turkish Fashion Fabrics’te sergiledi.

Bursa için modacılardan güç birliği

SERHAT HALLAÇ

DÜNYAYA TANITILACAK

Dokuma tekniği, malzeme özellikleri ve desen zenginlikleriyle dokunan Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) üyelerinin eşsiz kumaşları, dünya modasına yön veren Bursalı tasarımcıların dokunuşlarıyla yeniden hayat buldu.

Türk tekstilinin daha iyi tanıtılması için güçlerini birleştiren Bursalı tasarımcılar Atıl Kutoğlu, Selma Çilek ve Dice Kayek markasının yaratıcıları Ayşe & Ece Ege kardeşlerin Bursa kumaşlarını kullanarak tasarladıkları koleksiyon, Türkiye’de ilk kez önceki akşam Sheraton Otel’de gerçekleştirilen Turkish Fashion Fabrics kapsamındaki Multimedia Show ile görücüye çıktı.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ…

UTİB tarafından, Ticaret Bakanlığı ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle düzenlenen Turkish Fashion Fabrics etkinliğinde klasik yöntem defileye göre etki alanının daha geniş olduğu ‘Multimedia Show’ gösteriminde, Bursa kumaşından oluşan tasarımların yanı sıra Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerine de vurgu yapıldı. UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye moda dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra yabancı alıcılar ve yabancı basın mensupları da katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X