Bursa İhtisas Deri OSB’ye ilgi büyük

Bursa İhtisas Deri OSB (BİDOSB) Başkan Vekili Rıfat Aygüler, İstanbul’daki deri organize sanayiinden OSB’lerine 7 büyük firmanın katılacağını söyledi.

Bursa İhtisas Deri OSB’ye ilgi büyük

Aygüler, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek, projeleri anlattı. Bursa’yı deri ürünlerinde ana merkez haline getirme yönündeki çalışmalarında önemli bir yol kat ettiklerini belirten Aygüler, bölgeleri için üç önemli konu olan arıtma tesisi, su kaynağı ve ilave alan taleplerinin çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı.

Aygüler, bu üç konunun kısa ve orta vadede çözülmesi halinde OSB’lerinin önümüzdeki 30 yıl içerisinde tüm sorunlarını çözdüğü gibi, Türkiye’nin bölge ülkelerinde ve dünyada sektörün ana merkezi haline geleceğini savundu.

Bursa İhtisas Deri OSB’de aynı zamanda Türkiye’de önemli bir ihtiyaç olan helal jelatin üretiminde de bir merkez haline getirmek adına büyük adımlar attıklarını dile getiren Aygüler, İstanbul’daki deri organize sanayiinden OSB’lerine 7 büyük firmanın katılacağını da sözlerine ekledi.

Vali İzzettin Küçük de, OSB yönetiminin göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini, ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X