Bursa Kitap fuarı 9 Mart’ta başlıyor

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa 17. Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2019 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bursa Kitap fuarı 9 Mart’ta başlıyor

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 90 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak.

 Aralarında Gülten Dayıoğlu, Yılmaz Özdil, İlber Ortaylı, Altan Öymen, Ayşe Kulin, Enver Aysever, Zeynep Oral, Ahmet Ümit, Azra Kohen, Banu Avar, İsmail Saymaz, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Mine Söğüt, Feyza Hepçilingirler, Onur Öymen, Saygı Öztürk, Sevgi Özel, Canan Tan, Erhan Çelik, Aytül Akal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Büşra Sanay, Işık Öğütçü, Kahraman Tazeoğlu, Oktay Vural, Ebru Cündübeyoğlu, Erol Mütercimler, Yavuz Dizdar, Ümit Aktaş, Ahmet Şimşirgil, Uğur Koşar, Hikmet Anıl Öztekin, Nasuh Mahruki, Ayşe Tolga ve Sinan Canan’ın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir dizi etkinlikle kutlanacak. Tüm hafta sürecek etkinliklerin ilki 9 Mart Cumartesi günü Tüyap ve PEN Yazarlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği, Zeynep Oral’ın konuşmacı olacağı ‘Nazım Hikmet ve Kadınlar’ isimli söyleşi olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X