Bursa marka haline gelecek

AK Parti Bursa Ticaret ve Sanayi Komisyonu, sanayi alanında Türkiye’nin önde gelen illerinden olan Bursa’yı üretimin her alanında geliştirerek yarınlara daha güçlü bir şekilde hazırlayacak çalışmalarını başlattı.

Bursa marka haline gelecek

Komisyon, Bursa’yı yerli otomobilin ana üretim merkezi haline getirebilecek envanterleri ‘Bursa Otomotiv Sektör Raporu’ adı altında raporlayarak kitaplaştırdı.

Bursa’nın yerli otomobilin üretiminde ön plana çıkması için bünyesinde barındırdığı tüm potansiyeller hakkında raporlar hazırladıklarını belirten AK Parti Bursa Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Recep Hakan Ziya, şöyle devam etti: ‘’Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar, otomotiv sektörünün önde gelen sektör temsilcileri, ilgili kurum ve kuruluşlarla bilgi alışverişleri yapıyor.

Bursa’yı bu alanda bir marka haline getirebilmek için gerekli fizibilite çalışmalarını yürütüyoruz. Bu alanda Bursa’nın teknik, coğrafi ve işgücü potansiyelleri anlamında yaptığımız çalışmalar sonucunda toplanan bilgileri raporluyoruz. Hazırladığımız raporlarımızı bir kitap haline getirdik.

Kitabımızı il başkanlığımız ile paylaştık. Toplanan bilgileri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile de  paylaşacağız. İnancımız odur ki Bursa bir marka haline gelecek ve beraberinde Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıyan yolda her zaman olduğu gibi lokomotif görevi üstlenecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X