Bursa PERDER`den Karadeniz çıkarması

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Karadeniz PERDER ve Retail Türkiye tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Karadeniz Perakende Konferansı`nda Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER) geniş katılımla yer aldı.

Bursa PERDER`den Karadeniz çıkarması
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Perakende Konferansları’ dizisi bu yıl Karadeniz Bölgesi ile devam ediyor. Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunan firmaların bir araya geldiği konferansın ana başlığı ise, “Perakendede Verimlilik” oldu.
 
Türkiye’nin 7 bölgesi ile birlikte KKTC ve Almanya’dan gelen 500 yakın yerel perakendecinin buluştuğu konferansa, Bursa PERDER Üyeleri’nin büyük ilgi gösterdiğini belirten Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, ‘Yoğun katılımımızla gerçekleşen konferans, Bursa PERDER Üyeleri adına son derece verimli geçti’ dedi.
 
Kar marjlarının düşük olduğu sektörde verimliliğin inovasyon kadar önem kazandığını ifade eden Başkan Mustafa Gürel, “Bugün verimlilik, sadece tasarruflu olmakla sınırlı değil. Doğru yerde market açmaktan, ısı yalıtımına kadar pek çok şeyi kapsamaktadır. Günümüzde perakendecilik, ürün alıp satmaktan ziyade artık bir akıl oyunu olmuştur. Bu oyunu doğru oynayan da sektörde kalıcı olmaktadır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X