Bursa rüzgarı esiyor!

Gemlik Belediyespor, Nilüferspor 1987, İnegölspor, Kafkasspor ve Arabayatağıspor aldıkları galibiyetlerle göğsümüzü kabarttı.

Bursa rüzgarı esiyor!

Oğuz Öztürk

U14 Yaş Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında, Kocaeli, Manisa ve Çanakkale’de sürerken adeta Bursa rüzgarı esiyor… Organizasyona katılan Gemlik Belediyespor, Nilüferspor 1987, İnegölspor, Kafkasspor ve Arabayatağıspor ilk maçlarını kayıpsız geçti… Kocaeli’deki temsilcilerimizden Gemlik Belediyespor, dün karşılaştığı Yalova Doğanspor’u 6-0 mağlup etti. İzmit Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan mücadelede temsilcimizin gollerini Umut Tunay (3), Emre Tuna (2) ve Faik Varmazoğlu kaydetti.

NİLÜFER AFFETMEDİ…

Manisa’daki maçta ise Nilüferspor 1987, Bigaspor’u 6-1 mağlup etti. Manisa Ertuğrul Dilek Sahası’nda oynanan mücadelede Bursa temsilcisine galibiyeti getiren golleri Serdar (2), Emirhan, Burak, Muharrem ve Efe Burak kaydetti. İlk maçlarına önceki gün çıkan diğer temsilcilerimiz İnegölspor 9-0, Kafkasspor 3-0, Arabayağıspor ise 1-0’lık skorlarla rakiplerini yenerek şampiyonaya hızlı giriş yaptı.

MAÇ PROGRAMI

İZMİT
12.00 Gemlik Belediye-İstanbul İFA
14.00 İnegölspor-İst.Esenyurtspor

MANİSA
14.00 Nilüferspor 1987-Bodrumspor

ÇANAKKALE
13.00 Kafkasspor-İst.Kartalspor
15.00 Arabatağı-İst.Gençlerbirliği

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X