Bursa şenliğe doydu

2 gün süren Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Elemeleri’nde dün de sporcular menzil okçuluğunda kürsü için mücadele etti.

Bursa şenliğe doydu

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Cumhurbaşkanlığı himayesinde Okçular Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Elemeleri’nde heyecan sona erdi.

Önceki gün Bursa’da başlayan organizasyonda dün de menzil okçuluğu müsabakaları yapıldı. Atatürk Stadyumu alanında Bursalıların geleneksel sporlarla buluşma imkanı sağlandığı organizasyonda Yunuseli Havaalanı’nda ise sporcular kürsü mücadelesi verdi.

Önceki gün puta okçuluğu müsabakalarının yapıldığı Yunuseli Havaalanı’nda dün ise sporcular menzil okçuluğunda hünerlerini sergiledi.

FETİH KUPASI İSTANBUL’DA

Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Elemeleri’ne Bursa’nın yanısıra İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Kütahya, Balıkesir, Manisa ve İzmir’den toplam 874 sporcu katılırken, dün yapılan müsabakalar da heyecana sahne oldu.

Yunuseli Havaalanı’nda gerçekleştirilen dünkü müsabakalarda sporcular limitsiz erkek ve limitli kadın ve erkekler branşlarında kürsü için kapıştı. İlk 3 etabı Malatya, Kastamonu ve Konya’da gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Elemeleri’nde dün Bursa etabı tamamlandı.

Elemelerin ardından Uluslararası Fetih Kupası Yarışmaları 27-29 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X