Bursa tiyatroya doyacak

Bursalı sanatseverler, önümüzdeki günlerde ünlü sanatçıların sahneleyecekleri oyun ve gösterilerle eğlence dolu bir kış geçirecek.

Bursa tiyatroya doyacak

SAHNEDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Tiyatroya olan ilginin her geçen gün arttığı Bursa’yı göz ardı etmeyen ünlü sanatçılar, Podyum Sanat Mahal, Merinos AKKM ile Tayyare Kültür Merkezi’nin Ocak ve Şubat ayı takvimlerini doldurdu. Başrollerini Gökçe Özyol ve Janset’in paylaştığı ‘Romantizma’ adlı komedi oyunu bu akşam Merinos AKKM’nde sahnelenirken, Bursalı yıldız Ata Demirer ise büyük ilgi gören ‘Ata Demirer Gazinosu’ gösterisiyle 2 Şubat’ta memleketinde olacak.

KOMEDİ DE VAR DRAM DA…

Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu 9 Şubat’ta ‘Ölün Bizi Ayırana Dek’, Erkan Can ve Cem Davran 18 Şubat’ta ‘Alevli ‘Günler’, Gökhan Yıkılkan ve Sadi Celil Cengiz 19 Şubat’ta ‘Ömürsün Doktor’la Bursalıları güldürmeye hazırlanırken, deneysel ve dram türündeki oyunlar da sahnede olacak. 3 Şubat Pazar akşamı 39 Basamak Meronis AKKM’de seyirciyle buluşurken, Podyum Sanat Mahal’de ise ‘Çıkmaz Sokak, ‘Medet’, ‘Kürklü Venüs’ ve ‘Yutmak’ gibi oyunlar sahnelenecek.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X