Bursa Valiliği’nde üst üste kritik toplantılar…

Bursa Valisi Yakup Canbolat, bu sabah önce şehirdeki sağlık yöneticilerinin katılımıyla “Pandemi Konulu Sağlık Değerlendirmesi”, ardından da ilçe kaymakamlarıyla “Pandemi ve Pandemi Tedbirleri” konulu iki kritik toplantı gerçekleştirdi…

Bursa Valiliği’nde üst üste kritik toplantılar…

Bursa Valisi Yakup Canbolat, bugün önce şehirdeki sağlık yöneticilerinin katılımıyla “Pandemi Konulu Sağlık Değerlendirmesi”, ardından da ilçe kaymakamlarıyla “Pandemi ve Pandemi Tedbirleri” konulu iki kritik toplantı gerçekleştirdi…

Vali Canbolat başkanlığındaki, “Pandemi Konulu Sağlık Değerlendirme Toplantısına, Vali Yardımcısı Yusuf Gökhan Yolcu, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Çetin, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Zeynep Nur Gencerler Çiftci, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Arif Kadri Balcı ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Kadir Güler katıldı.

Vali Canbolat, 17 İlçe Kaymakamının katıldığı “Pandemi ve Pandemi Tedbirleri” konulu toplantıyı da video konferans aracılığıyla gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X