Bursa Valisi Yeşilay kolu başkanı oldu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yeni nesillerin zehirlenmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Bursa Valisi Yeşilay kolu başkanı oldu

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yeşilay Haftası’ dolayısıyla, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

 

Karaloğlu, “Sigara ile mücadele konusunda dünyada bizim gibi bir devlet bulamazsınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle bu destek silsile yoluyla artarak devam ediyor. Yeşilay Cemiyeti tarafından sigara ve alkol ile mücadelede artık daha faal bir yol izlenmesi gerekiyor. Büyükşehir veya ilçe belediyeler ile işbirliği yaparak, bağımlılıkla mücadeleyi güçlendirebiliriz. Okullarda her sınıfta bulunan ‘Yeşilay Kolları’ sizin bir şubeniz gibi olsun. Faal olarak çalışarak sigara ve alkolle mücadeleyi yürütebilir. Hamdolsun sigara ve alkolle ilgili çok başarılı işler yapıldı. İnşallah toplumla el birliği içerisinde, yeni nesillerimizin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

Arvas, okullarda sigara, alkol ve bağımlılık yapan diğer maddelerin zararları ile ilgili konferanslar verdiklerini söyledi. Arvas, Vali Karaloğlu’na Yeşilay kol bandından takarak, kendisini ‘Ulu şehrin Yeşilay kolu başkanı’ ilan etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X