Bursa’da 192 şişe kaçak içki yakalandı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, satılmak üzere Uludağ oteller bölgesine götürülmekte olan 192 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirdi.

Bursa’da 192 şişe kaçak içki yakalandı

Merkez Osmangazi ilçesi Yiğitler Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı trafik timleri tarafından yapılan yol kontrolünde, Ş.B.’nin (27) kullandığı araç ehliyet, ruhsat ve kar lastiği kontrolü için durduruldu. Şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine araçta yapılan aramada, bagaj ve arka koltukta koliler içinde 152’si yabancı, 40 şişesi yerli olmak üzere toplam 192 şişe içki ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin de olay yerine gelmelerinin ardından yapılan detaylı kontrolde, alkollü içkilerin kaçak ve sahte olduğu tespit edildi.

Ş.B.’nin ifadesinde, içkileri İstanbul’dan Uludağ oteller bölgesine götürdüğünü söylediği öğrenildi. Ş.B. isimli şahıs, ifadesinin ardından cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X