Bursa’da alevli gece

İnegöl’de, aynı saatlerde üç ayrı noktada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerine yoğun mesai harcatan yangınlarda maddi hasar meydana geldi.

Bursa’da alevli gece

Saat 23.00 sıralarında İnegöl Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Hurdacılar Sitesi’nde iki ayrı işyerinde yangın çıktı. Pazar günü olması nedeniyle sakin olan Hurdacılar Sitesi’nde kamyona mal yükleyen bir iş yeri sahibi, aynı sitede bulunan Ahmet A.’ya ait iş yerinin önündeki hurda malzemelerin yandığını gördü. Alevler kısa sürede büyüyerek siyah duman ile birlikte gökyüzüne yükselirken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına dört koldan müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında iş makinesi de hurdaları alt üst ederek tamamen sönmesine yardımcı oldu.

AYNI SİTEDE İKİNCİ YANGIN

Ekipler buradaki yangını kontrol altına almaya çalıştığı sırada aynı sitede bu kez başka bir iş yerinden alevlerin yükseldiği görüldü. Atık kağıt ve plastik malzemelerin bulunduğu hurdacı iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına da müdahale eden ekipler, kısa sürede gökyüzüne yükselen alevleri söndürerek yangını kontrol altına aldı.

AYNI SAATLERDE ÜÇÜNCÜ YANGIN

Aynı saatlerdeki üçüncü yangın ise Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü 26. Sokak sonunda bulunan çöplükte çıktı. Merkezde bulunan itfaiye ekipleri ile Hurdacılar Sitesindeki yangınlara müdahale eden itfaiye ekiplerinin bir bölümü çöplükteki yangına müdahale için sevk edildi. İş yerlerine oldukça yakın olan çöplükteki yangın, rüzgarında etkisiyle geniş alana yayıldı. Çöplükteki kimyasal maddelerin, sunta, bez ve benzeri parçaların yanması nedeniyle gökyüzünü siyah bir duman tabakası kapladı. İtfaiye ekipleri öncelikle buradaki yangının yayılmaması için mücadele verirken, iş makineleri ise yanan bölümlerin üzerine çöplükteki malzemeleri yığarak yangının yayılmamasına çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X