Bursa’da başıboş köpeklerin saldırdığı çocuk yaralandı

İnegöl’de başıboş köpeklerini saldırısına uğrayan bir çocuk hastanelik oldu.

Bursa’da başıboş köpeklerin saldırdığı çocuk yaralandı

Bir hafta içerisinde Baykoca Mahallesi TOKİ Konutlar bölgesinde oturan 3’ü çocuk, biri bayan 4 kişiyi saldıran başıboş köpekler, dün akşam saatlerinde ise ekmek almaya giden 14 yaşındaki Yusuf Söylemez’e saldırdı. Bacaklarından ısırılan çocuk, çevredeki vatandaşların yardımı ile köpeğin saldırısından kurtarıldı. 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen Yusuf Söylemez, burada tedavi altına alındı.

Köpeğin saldırısına uğraşan Yusuf Söylemez’in babası Metin Söylemez, yetkililere seslenerek, “Belediye yetkilileri biran önce bu işe el atmalılar. Mümkün mertebe bu köpekleri çocuklardan, büyüklerden uzak tutsunlar. Belki yer olarak uzak bir yer olabilir ama bulunduğumuz yer bir köy değil. 10 bin insanın yaşadığı bir yer sonuçta. Bu kadar insanın mağdur olmaması gerekiyor. Hayvan sevgisi de bir yere kadar. Hayvan sevgisi elbette her insanda, her Müslüman da olur ama bununda bir ölçüsü vardır, bu ölçü kaçtığı zaman insanlar zarar görür” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X