Bursa’da bir garip protesto!

Bursa’da bir tiyatrocu sanata dikkat çekmek için tarihi surların üzerine kartal kıyafetiyle çıkıp kuş gibi uçmak istedi. Şahsın surlarda intihar edeceğini zanneden vatandaşlar ise 155 polis ihbar hattını arayarak ekipleri alarma geçirdi.

Bursa’da bir garip protesto!
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Saltanat Kapı’nın yanında meydana geldi. İddiaya göre, tiyatrocu ve dizi yapımcısı 51 yaşındaki Bahtiyar Keskin, sanata daha çok önem verilmesi için kendisine kartal kıyafeti diktirdi. Kıyafetle tarihi surların üzerine çıkan Keskin, kuş olup uçmak istedi.

Bu sırada şahsın intihar edeceğini tahmin eden vatandaşlar ise 155 ihbar hattını aradı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, şahısla konuştuğunda gerçeği ortaya çıkardı. “9 Canlı Karadenizli Bahtiyar” lakabıyla tanınan Keskin, sanata dikkat çekmek için kartal olup şehre inmek istediğini söyledi. . Keskin’in intihar etmeyeceğini öğrenen polis ekipleri normale döndü. Bir süre daha surlarda gezinen Keskin, eylemini sona erdirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X