Bursa’da bir ilçede daha okullar tatil!

Yoğun kar yağışı Bursa’nın ilçelerinde okulların tatil olmasına sebep oluyor. İnegöl’de okullar tatil edildi. Bursa’da okullar tatil olacak mı? Bursa’da hangi ilçelerde okullar tatil? 31 Aralık’ta okullar tatil mi? Detayları haberimizden takip edebilirsin

Bursa’da bir ilçede daha okullar tatil!

İnegöl’de yoğun kar yağışı sebebi ile okullar tatil edildi.

Sabahın erken saatlerinde Bursa ve ilçelerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı eğitim öğretimi de olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Gün içinde kar yağışı etkisi altında kalan bazı ilçelerde okullar tatil edilirken son gelişme de İnegöl’den geldi ve İnegöl’de de okullar tatil edildi.

BÜYÜKORHAN’DA OKULLAR TATİL

Büyükorhan’da yoğun kar yağışı nedeniyle bugün öğleden sonra ve yarın okulların tatil edildiği bildirildi.

İlçeye bağlı 30 mahalle ile de ulaşımın bazı noktalarda çok güçlükle sağlandığı bazılarına ise ulaşımın kesildiği öğrenildi.

HARMANCIK’TA DA OKULLAR 1,5 GÜN TATİL

Bursa’nın dağ ilçelerinden olan Harmancık’ta da yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesine karar verildi. İlçede alınan karar gereği bugün öğle saatlerinde eğitime ara verilen okulların yarın da tam gün tatil edildiği edinilen bilgiler arasında.

KELES’TE OKULLAR TATİL

Keles Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı sebebiyle kaymakamlığımızca ilçe merkezi ve köylerdeki bütün okullarda 30.12.2014 tarihinde eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.,

ORHANELİ’DE SON DURUM

Yoğun kar yağışı dağ ilçelerinden Orhaneli’de de etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle Kaymakamlık’ta düzenlenen toplantıda ilçe ve mahallelerine bağlı okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X