Bursa’da böyle hırsızlık görülmedi

Bursa’da bir markete girip kasiyerle dalga geçer gibi sigara çalan 3 genç güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Bursa’da böyle hırsızlık görülmedi

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde bir markete gelip organize bir şekilde sigara çalan 3 genç , güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Müşteri gibi markete gelen 3 genç, yaptığı ilginç hırsızlıkla görenleri şaşkına çevirdi. Marketteki müşterilerin dışarı çıkmasıyla işe koyulan 18 yaşlarındaki 3 gençten biri kasaya gelerek 2 paket sigara istedi. Bu esnada bir genç kasanın arkasında beklerken bir diğeri ise marketin dışını kolluyordu. Kasiyer S.D, sigaraları müşteri gibi gelen gence verdikten sonra gencin sigara paketlerini alıp kasanın arkasında bulunan diğer gence fırlatmasını şaşkın bakışlarıyla izledi. S.D. ücret beklerken hırsızlık zanlısı genç ilginç bir taktik izledi. Kasada bulunan genç, “cüzdanından para çıkartır” gibi yaparak bir anda koşarak olay yerinden uzaklaştı. Olup bitene anlam veremeyen kasiyer ve market çalışanı, gençlerin peşinden koştu ancak yetişemedi. Durum üzerine kasiyer bayan, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri marketin güvenlik kameralarına bakarak şahısları tespit etmeye çalıştı. Polisin şahısları tespit etme çalışmaları devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X