Bursa’da cezaevinde görevli askerin şüpheli ölümü!

Bursa’da nöbet esnasında bonzai içtiği iddia edilen bir asker hayatını kaybetti.

Bursa’da cezaevinde görevli askerin şüpheli ölümü!

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’ndeki Bursa E Tipi Cezaevi’nde vatani görevini yapan Mehmet D., iddiaya göre nöbet esnasında bonzai içti. Bir süre sonra kendini kaybeden ve komaya giren genç asker Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Mehmet D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Gencin cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gencin ölüm haberini alan arkadaşları ve ailesi büyük üzüntü yaşadı. Öğle saatlerinde Bursa’ya gelen gencin ailesi, cenazeyi Adli Tıp Kurumu’ndan alarak İstanbul’a götürdü.

Öte yandan hayatını kaybeden genç askerin arkadaşları sosyal paylaşım sitesi üzerinden başsağlığı mesajları yazdı. ‘3 tane arkadaş dediği kişiler tarafından verilen madde yüzünden ölümle mücadele ediyor’, ‘Bu tarz kişileri yanınıza yaklaştırmayın’ gibi mesajlar paylaşıp, üzüntülerini dile getirdi.

 

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X