Bursa’da derbi sonrası gerginlik

Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanan derbi sonrasında Bursa’da iki takımın tarafları arasında gerginlik yaşandı.

Bursa’da derbi sonrası gerginlik

Bursa’da Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Görükle Meydanı’nda toplanan iki takımın taraftarları arasında gergin anlar yaşandı. Polis ve çevik kuvvet ekipleri, küfürlü sloganlar atan ve taşkınlık yapan grubu dağıtmak için biber gazı ile müdahale etti. Polis ekiplerinin müdahalesi üzerine Galatasaray taraftarları ara sokaklara kaçtı. Yaşanan gerginlikte 1 Fenerbahçe taraftarı Galatasaraylılar tarafından darp edilmesi sonucu yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sarı-lacivertli taraftar, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. Çok sayıda Galatasaray taraftarı da biber gazından etkilendi.

Görükle Meydanı’nda galibiyet sevincini kutlayan Fenerbahçe taraftarları, çok sayıda Galatasaray taraftarının saldırması üzerine bir süpermarkete sığındı. Çevrede yoğun güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar, polis ve çevik kuvvet ekiplerinin eşliğinde süpermarketten çıkarılarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Yaşanan gerginlikte 2 Galatasaray taraftarı gözaltına alındı. Çok sayıda Fenerbahçeli taraftar, meşaleleri ile polis eşliğinde yürüyüp galibiyeti kutladıktan sonra dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X