Bursa`da doktora linç girişimi

Bursa’da, kolundan yaralanan bir şahsın yakınları, yanlış müdahale gerekçesiyle acil servisteki doktora saldırdı.

Bursa`da doktora linç girişimi
Alınan bilgiye göre, Osmangazi’deki evinde kolunu cama çarpan K.G. isimli bir kişi, iki erkek kardeşiyle hastaneye geldi. İddiaya göre, acil müdahale için H.Y. isimli doktor, yaralının kardeşlerini acil odasından çıkarttı. Yaraya pansuman yapan Dr. H.Y., bir süreliğine odadan çıktı. O sırada odaya giren G.G. ve E.G., kardeşlerinin kolundaki küçük yaraya müdahale edildiğini ancak tedavi eden doktorun derin ve ciddi olan yarayı fark etmediğini öne sürdü. Öfkelenen kardeşler, doktora linç girişiminde bulundu. Hastahanede bulunan çok sayıda polis olaya müdahale etti.
 
Öfkesine hakim olamayan yaralının kardeşi G.G., Bursa Devlet Hastanesindeki bu doktordan şikayetçi olduğunu belirterek “Cam kırığı sebebiyle ağabeyimi hastaneye getirdik. Acil doktoru ilk müdahale olarak ufak bir bölgeye pansuman yaptı. Ağabeyimin istem dışı ayaklarının titremesi devam ediyordu. Kolundan hâla kan damlıyordu. Kazağını çıkardığımda kolunda 3 santimlik bir yarık olduğu fark ettim. Ben göstermesem ağabeyime kimse müdahale edemeyecekti. Biz de ardından doktora saldırdık, böyle bir skandal olamaz. Bunun sorumlusu kimse, bize yardımcı olsun. Ben yarık bölgeyi fark etmesem belki de kan kaybından ölecekti. Bunu hak etmiyoruz” diye konuştu.
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X