Bursa’da düğün sonrası feci kaza: 1 ölü

Bursa’da akrabalarının düğününden çıkıp yakınlarını evlerine bıraktıktan sonra dönüş yoluna koyulan 25 yaşındaki Onur Özel, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bursa’da düğün sonrası feci kaza: 1 ölü

Kaza, İstanbul Caddesi İstanbul istikametinde Buttim Kavşağı civarında gece saatlerinde meydana geldi. Bir akrabalarının düğününe katılan 25 yaşındaki Onur Özel, düğün bitiminde yakınlarını evlerine bıraktı. Daha sonra Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki evine gitmek için yola çıkan Onur Özel İstanbul Caddesi üzerinde ışıklı uyarı olmadan dizilen trafik konilerine çarpmamak için ani fren yaptı. Kontrolden çıkan 16 HT 192 plakalı hafif ticari araç yaklaşık 200 metre sürüklenerek önce orta refüje çıktı arından refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu acil sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazanın etkisiyle neredeyse ikiye bölünen aracın içinden çıkarılan Özel, ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Babası acı haberi kaza yerinde aldı

Kazadan haberdar olunca olay yerine gelen Özel’in babası Duran Özel hurda yığını haline dönen aracı görmesi üzerine kaza yerine diğer yakınlarını da çağırdı. Yakınlarının bir kısmı da hastaneye gitti. Hastanedeki yakınlarının telefonla Özel’in hayatını kaybettiğini söylemesi üzerine baba Özel fenalık geçirdi. Öte yandan, Onur Özel’in askerden yeni geldiği öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X