Bursa’da eski astsubayın aşk cinneti!

Bursa’da astsubaylıktan ayrılan 46 yaşındaki E.A., kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi N.Ş.’ye iddiaya göre silahla çektirdiği fotoğrafıyla birlikte “Seni öldürmeye geliyorum” diye cep telefonundan mesaj attı. Kısa süre sonra genç kızın oturduğu evin önüne

Bursa’da eski astsubayın aşk cinneti!

Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Lale Sokak’ta saat 21.30’da tabancayla ateş edildiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler elinde tabanca bulunan ve çevreye rastgele ateş açan astsubaylıktan ayrılma E.A. ile karşılaştı. E.A., polislere üç ay önce tanıştığı 24 yaşındaki N.Ş.’nin kendisinden ayrıldığı için barışmak üzere evine geldiğini, ancak görüşmek istemeyince sinirlendiğini anlattı. Daha sonra olay yerine gelen oğlu T.A.’nın “Baba ne yapıyorsun değer mi, madem sen yoksun ben eve gidip iki kardeşimi ve kendimi vuracağım” demesi üzerine de ikna olmayan E.A., oğlunun olay yerini terk ederek eve kardeşlerinin yanına gitmesini istedi.

Ayrıldığı sevgilisi N.Ş.’nin hakkında şikayetçi olduğunu polislerden öğrenen E.A. “Benden şikayetçi olsun ama o buraya gelecek yoksa kafama sıkarım. Ezanla geldik Sela ile gideriz” diye tehditlerine devam etti. Ekipler sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak yaya ve araç trafiğini kestiler. İki saat süren ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman, “Bu iş böyle çözülmez komutanım gel bu işi konuşarak halledelim ben seni N.Ş. ile görüştüreceğim” dedi.

Bu sözler üzerine E.A. “Müdür Bey benim şekerim var, ucuz kahramanlık yapma bak Antalya’da elinde silahı olan şahsı ikna etmeye çalışan müdür hayatını kaybetti, birşey olursa gazetelere ufak bir haber olursun çoluk çocuğun var” demesi üzerine Alper Uzman, “Biz seninle aynı işi yaptık, dağlarda omuz omuza çatışmadık mı, şimdi bana mı sıkacaksın. Gönlün el veriyorsa sık ama gel ben seni N.Ş ile görüştüreyim” diye ikna etmeye devam etti. N.Ş. ile görüştürüleceği sözü üzerine E.A. silahını teslim etti. Arar, ifadesi alınmak ve N.Ş. ile görüştürülmek üzere Çekirge Polis Merkezi’ne götürüldü.

E.A.’ın eyleminden önce sevgilisi N.Ş.’yi telefonla arayıp cevap alamaması üzerine silahının resmini çekerek üzerine evine geliyorum, benimle konuşmazsan seni ve kendimi öldüreceğim” yazarak cep telefonuna mesaj olarak öğrenildi. N.Ş.’nin de bu tehdit mesajı üzerine korktuğu için polis merkezine giderek şikayetçi oyduğu anlaşıldı. Soruşturmaya başlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X