Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen kazada dede hayatını kaybederken 2 torunu ise yaralandı. Kazada parmağı kopan minik Ravza’nın kopan parmağını polis ekipleri buldu.

Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, Gemlik Çevre yolunda odun depoları kavşağında meydana geldi. B.A. idaresindeki X7781BH Bulgaristan plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Mustafa Çeliksoy, gelini ve torunları Mirza (3) ve Ravza Özdemir’e (1) çarptı. Kaza sonrasında Mustafa Çeliksoy ağır yaralandı, torunu Ravza Özdemir’in parmağı koptu. Diğer çocuk Mirza ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza sonrasında 112 Acil Ekipleri tarafından yaralılar Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil müdahalesi burada yapılan Mustafa Çeliksoy, Bursa’ya sevk edildi. Çeliksoy tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

‘KOPAN PARMAĞI POLİS BULDU’

Kazada minik Ravza’nın kopan parmağı ambulanstan çıkmayınca, kaza yeri ve çevresinde aranmaya başladı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından bulunan parmak hastaneye yetiştirildi. Minik Ravza da parmağının dikilmesi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Söz konusu kavşakta geçen haftada bir kişinin hayatını kaybettiğini belirten çevre halkı, bölgede bulunan ışıklandırma sisteminin sürücüler tarafından gerektiği gibi kullanılmadığını öne sürerek bölgede ayrıca trafik kontrolünün de sıklaştırılmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X