Bursa’da feci kaza! 2 ölü, 29 yaralı

Karacabey yakınlarında iki servis midibüsünün çarpışması sonucu biri öğrenci 2 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı.

Bursa’da feci kaza! 2 ölü, 29 yaralı

Kaza sabah 07.00 sıralarında İzmir yolu 50.kilometresindeki Gölkıyı Köyü Kavşağı’nda meydana geldi. Taşımalı eğitim için Karacabey’e öğrenci taşıyan ve Gölkıyı Kavşağı’ndan dönüş yapmak isteyen Hüseyin Akdeniz yönetimindeki 16 S 8388 plakalı servis midibüsü ile Karacabey’den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan Yılmaz Kocatürk yönetimindeki 16 HDC 14 plakalı midibüs çarpıştı. Kazada servis midibüsünde bulunan ve Yenikaraağaç Köyü’nde oturan 70 yaşındaki Fevzi Bası olay yerinde, Karacabey Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Kazım Akansel kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Öğrenci Emrecan Belhan’ın durumunun da ağır olduğu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

 

 FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN 

Kazada yaralanan 29 kişi ise Uludağ Üniversitesi ve Karacabey Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X