Bursa’da feci kaza! 75 metre sürüklendi…

Bursa’da ters istikametten ana caddeye çıkan otomobil motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu 75 metre ileriye fırladı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün imdadına yoldan geçen doktor yetişti.

Bursa’da feci kaza! 75 metre sürüklendi…

Olay, Osmangazi İlçesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, ters istikametten caddeye çıkmak isteyen Samet D. idaresindeki 16 LU 211 plakalı araç, cadde üzerinde seyir halinde olan Ayhan Ü. yönetimindeki motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisi ile havalanan motosikletten fırlayan sürücü ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. O esnada yoldan geçen doktor, sağlık ekipleri gelene kadar Ayhan Ü.’ye yardım etti.

iha-20191021aw834043-4.jpg

Yaralı motosiklet sürücüsü Ayhan Ü. sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri ise araç sürücüsünü gözaltına aldı.

Kaza sebebiyle çift şeritli yol trafiğe kapanırken otomobil ve motorun çekilmesi sonucu trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X