Bursa’da FETÖ operasyonu: Eski emniyet müdür yardımcısı gözaltında…

Daha önce ihraç edilen ve şuan avukatlık yaptığı belirtilen, 17-25 Aralık süreci öncesi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Tandoğan, ETÖ/PDY soruşturması kapsamında, gözaltına alındı.

Bursa’da FETÖ operasyonu: Eski emniyet müdür yardımcısı gözaltında…

Bülent Civanoğlu / OLAY

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Bursa İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlenmiş, operasyonda, daha önce Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Bursa Polis Koleji müdürü olan emekli 1. sınıf emniyet müdürü Cenk Durukan’ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. 

Operasyonda bu sabah itibariyle gözaltı sayısı arttı. 

Daha önce ihraç edilen ve şuan avukatlık yaptığı belirtilen, 17-25 Aralık süreci öncesi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Tandoğan da ETÖ/PDY soruşturması kapsamında, gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 20’ye çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X