Bursa’da Funda Arar rüzgarı

Önceki akşam Merinos AKKM’nde verdiği konserde Bursalı dinleyenleriyle buluşan Funda Arar, doğru şarkıları bulma konusunda yetenekli olduğunu dile getirdi.

Bursa’da Funda Arar rüzgarı

SERHAT HALLAÇ

ORTALIK FENA KAYNIYOR

‘Yoluma Düşen Şarkılar’ adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bursa’ya gelen Funda Arar, Merinos AKKM’nde sevenlerini selamladı. Şarkı aralarında seyircisiyle sohbet eden Arar, ‘Yoluma düşen şarkıları seçerken de gördüm ki ben şarkıdan iyi anlıyorum. Gerçi şimdi başkasına laf atıyorum derler. Magazin dünyasında zaten ortalık fena kaynıyor’ dedi.

DİVA’DAN PAÇAYI KURTARDIK

Konserinde Türk müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy’la yaşadığı ilginç bir anıyı da paylaşan Funda Arar, güldürdü. Bitmeyen Şarkı dizisinin müziklerini yapan eşi Febyo Taşel’in eserini çok beğenin Diva’nın kendisini aradığını belirten Arar, ‘Bana o ne musiki öyle, bestekar bey kaç yaşında diye sordu. 35 deyince aman yaşlıymış dedi. Paçayı öyle kurtardık’ dedi. 

Funda Arar, konserin sonunda Kent Konseyi Engelliler Meclisi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerini kulisinde ağırladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X