Bursa’da ‘gürültü’ tartışması ölümle bitti

Bursa’da gürültü yüzünden çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

Bursa’da ‘gürültü’ tartışması ölümle bitti

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Sokak’ta gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yem ticareti yapan Cevat Tüfekçi (41) ile bir arkadaşı otomobilleriyle seyir halindeyken, trafikte başka araç sürücüsüyle tartıştı. Yüksek sesle çıkan tartışma sebebiyle civardaki evlerde oturan vatandaşlar her iki sürücüyü uyardı. İki sürücünün ayrılmasının ardından Tüfekçi, yanındaki arkadaşını bırakarak, bir süre sonra tekrar aynı sokağa geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Tüfekçi, burada kendisini uyaran vatandaşlara bağırmaya başladı. Bu sırada evinden inen Ekrem T. (41) Tüfekçi’ye bağırmasından rahatsız olduklarını söyledi.

 

İkili arasında tartışma çıkması üzerine Ekrem T., elindeki bıçakla otomobil içerisindeki Tüfekçi’yi göğsünden bıçakladı. Ekrem T., olayın ardından evine giderken, Tüfekçi ise otomobiliyle 100 metre ilerledikten sonra park halindeki başka araca çarparak durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Tüfekçi’nin öldüğünü tespit etti. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından güvenlik kameralarını inceledi. Çevredekilerin bilgisi ve kamera kayıtlarından cinayeti TIR şoförü olduğu öğrenilen Ekrem T.’nin işlediğini tespit eden ekipler, şüpheliyi evinde gözaltına aldı. Ekrem T.’nin, emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

Polisin, olayla ilgili tahkikatı sürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X