Bursa’da güzeller zirvesi

Magazin dünyasının üç ünlü güzeli Deniz Akkaya, Ece Erken ve Ivana Sert, Elele İpek mağazasının Nalbantoğlu’ndaki açılışında buluştu.

Bursa’da güzeller zirvesi

EMİR DOĞAN

PODYUMA GERİ DÖNMEDİM

Erkan Tuğrul Karagöz ve eşi Selime Karagöz’ün sahibi olduğu Elele İpek mağazasının açılışını adeta ünlüler bastı. Deniz Akkaya, Ece Erken ve Ivana Sert’in katılımıyla gerçekleşen açılış, büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde 12 yıl aradan sonra yeniden podyuma dönen Deniz Akkaya, ‘Bu bir geri dönüş değil, keyif için podyuma çıktım. Benim adıma modelliğe yeniden başlamak değil aksine bırakmak için doğru zaman’ dedi. 

YANYANA GELMEDİLER

Ivana Sert, açılışta Ece Erken’in televizyon programında ağırladığı Peker Açıkalın’ın kendisine ettiği hakaret dolu sözlerden dolayı arasının açık olduğu güzel sunucuyla yanyana gelmemek için büyük çaba sarfetti.

Konuya açıklık getiren Ece Erken, ‘Ivana ile tanışmıyorum. Peker Açıkalın, programımda talihsiz bir söz söyledi. Bu beni bağlamaz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X