Bursa’da harika bir ‘yaz’

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUFSAD iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’nın “yaz” kategorisi sonuçlandı.

Bursa’da harika bir ‘yaz’

Başta Bursa olmak üzere Ankara, Aydın, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, İstanbul, Kayseri, Konya, Kocaeli, Manisa, Sakarya ve Tekirdağ’dan yarışmaya gönderilen “Yaz ve Bursa” konulu fotoğrafları değerlendirmek üzere toplanan yarışma Seçici Kurulu, toplam 948 fotoğrafı zorlu bir elemeden geçirdi.

 

Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Darıyerli, UÜ Öğretim Görevlisi Alper Bilsel, Fotoğraf Sanatçısı Egemen Ergin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ve Bufsad Temsilcisi Bülent Suberk’ten oluşan Seçici Kurul, 5 aşamalı bir değerlendirme sonucunda dereceye giren fotoğrafları belirledi.

 

948 fotoğrafın katıldığı yarışmada Ümmü Kandilcioğlu’nun Uluabatta bir sabah adlı fotoğrafı birinciliğe, Mustafa Gezer’in Bursa Çalı güreşleri adlı fotoğrafı ikinciliğe, Yılmaz Dinçer’in Fıskiye isimli fotoğrafı ise üçüncülüğe değer bulundu. 46 fotoğrafın sergileme kazandığı yarışmada; Oğuz Korkmaz, İbrahim Demirel ve Veysel Kaya’nın fotoğrafları da mansiyon ödülüne değer bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarışma sonucu dereceye girenlerden birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, mansiyon ödüllerine ise 500’er TL para ödülü verecek. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi 12 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’da Bursa Kent Müzesi’nde yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X