Bursa’da hastanede yangın paniği

Bursa’da Şevket Yılmaz Hastanesi’nde yangın paniği yaşandı. Dumandan ve yangını söndürmek için sıkılan tozdan etkilenen hastalar başka hastanelere sevk edildi.

Bursa’da hastanede yangın paniği

Edinilen bilgiye göre, Şevket Yılmaz Hastanesi’nin eksi ikinci katındaki MR odasında yangın çıktı. Akşam saatlerinde panodan sıçrayan kıvılcımdan kaynaklandığı öğrenilen yangın paniğe sebep oldu. Yangın söndürme tüpüyle hemen alevlere müdahale edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü. Yoğun dumandan ve yangına tozla müdahale edilmesinden dolayı panik yaşandı. 

Duman ve söndürme tozundan etkilenen bölümlerde bulunan hastalar derhal tahliye edildi. Bina dışına taşınan hastalar, 112 ambulanslarıyla çeşitli hastanelere sevk edildi. Görevlilerin bazı hastaları sırtlarında taşıdıkları görüldü. Yangının hasara sebep olmadığı, elektrikler kesilmediği için yoğun bakımdaki hastaların tedavisinin normal olarak devam ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X