Bursa’da iki ilçede daha okullar tatil!

Bursa’da dün öğleden sonra etkisini artıran kar yağışı eğitimi de olumsuz etkiliyor. Bursa’da hangi ilçelerde okullar tatil? Bursa’da okullar tatil olacak mı? 13 Ocak Salı günü okullar tatil mi?

Bursa’da iki ilçede daha okullar tatil!

Bursa’nın Keles ve Büyükorhan ilçelerinde okullar tatil edildi. 

Büyükorhan ve Keles Kaymaklıkları sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada “Bütün gün devam eden ve meteoroloji tahminleri uyarınca devamı öngörülen yoğun kar yağışının, taşımalı eğitimi engellemesi ve kent içinde ulaşımı zorlaştırması sebebiyle 13 Ocak Salı günü için bir (1) gün eğitime ara verilmiştir.” denildi.

 

 MUSTAFAKEMALPAŞA VE YENİŞEHİR’DE TAŞIMALI SİSTEMLE EĞİTİM TATİL

 

Bursa ve ilçelerinde dün yeniden etkisini gösteren Sibirya soğukları ve kar yağışı sonrası bugün (salı) ile ilgili ilk tatil haberi Mustafakemalpaşa ve Yenişehir’den geldi. Mustafakemalpaşa ve Yenişehir’de taşımalı sistemle eğitim görenler için bugün (salı) okullar tatil edildi.

TAŞIMALI EĞİTİM SİSTEMİ NEDİR?

Taşımalı eğitim sistemi, öğrencilerin köy vb. yerleşim yerlerinden okulun bulunduğu daha büyük merkezlere araçlarla taşınarak yapılan eğitim sistemidir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X