Bursa’da kaçakla mücadele son sürat devam ediyor

Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor.

Bursa’da kaçakla mücadele son sürat devam ediyor

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

 

Geçen yıl Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 80 kaçak yapıyı yıkarken, 2015 yılının ilk 7 ayında da 31 kaçak bina yıkıldı. Yıldırım’ı yeniden planlayıp geleceğe hazırlamak istediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hedefimiz doğru planlama yaparak şehri tekrar inşa etmek. Kaçak yapılaşmaya asla göz yummuyoruz” dedi.

“KAÇAK İNŞAATIN SONU HAPİS CEZASI”

Yıldırım’da yeni bir çarpıklığa sebep olacak kaçak yapılaşmaya taviz göstermeyeceklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Alışkanlık haline gelen seçim öncesi kaçak inşaata müsamaha gösterilir anlayışından kurtulmamız lazım. Yıllarca kaçak yapılaşmadan dolayı yaşadığımız sıkıntılar ortada” ifadelerini kullandı.

Kaçak yapı sebebiyle kişilerin hapisle cezalandırılmalarını istemediklerini sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Bu anlamda yarınlara emin adımlarla yürürken kaçak inşaat yaparak geleceğimizin karartılması kabul edilemez. Yıldırım Belediyesi olarak kaçakla mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X