Bursa’da kanlı infaz

Kestel ilçesinde Akgüvercinlik Parkı mevkiinde bir kişinin ihbar üzerine gündüz saatlerinde işlenen korkunç cinayet gece ortaya çıktı. Gencin ikisi ayaklarına, ikisi kafasına isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde can verdiği bildirildi.

Bursa’da kanlı infaz

HALİL ÖZÇOBAN / OLAY

 

Olay, Kestel ilçesi Akgüvercinlik Parkı mevkiinde meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre olay, dün gece bir kişinin yerde yatan bir kişi görüp polise yaptığı ihbar üzerine öğrenildi. Olay yerine giden polis ekibi, 30 yaşındaki Serkan Erkibaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

 

Cumhuriyet savcısı ile adli tabip olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonunda Serkan Erkibaş’ın gündüz saatlerinde önce ayaklarından sonra yere düşmesi ile birlikte kafasına iki el daha ateş edilerek olay yerinde öldüğü tespit edildi.

 

Gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, Erkinbaş’ı kim ve kimler tarafından öldürüldüğü tespit edilmesi için soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X