Bursa’da kayıp gençten 1 haftadır haber alınamıyor

Bursa’da kaldığı evden çıktıktan sonra yaklaşık 1 haftadan beri kendisinden haber alınamayan 26 yaşındaki Afyonkarahisarlı Süleyman Gürbüzer’in annesi, yaşlı gözlerle ve umutla oğlundan gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Bursa’da kayıp gençten 1 haftadır haber alınamıyor

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Ahmetpaşa Beldesinde yaşayan Kamile Gürbüzer (51) Bursa’nın Nilüfer İlçesinde bir fabrikada çalışan oğlunun geçtiğimiz Çarşamba günü Bursa’da oturduğu evden akşam saatlerinde çıktığını, o günden beri kendisinden haber alınamadığını söyledi.

 

Yaşlı gözlerle oğlunun bulunmasını isteyen Gürbüzer, oğlunun kayıp olduğunu ve bunun içinde Cumhuriyet Savcılığına başvuruda bulunduğunu dile getirdi.

 

Oğlunun hayatından endişe ettiğini aktaran anne Gürbüzer, “Oğlum dayısının yanında çalışıyordu. Olay günü dayısı gece çocuğumu evine bırakmaya gidiyor. Arabada götürürken oğlumun sürekli telefonu çalıyor. Dayısı ‘oğlum telefonu niye açmıyorsun’ diyor oda, ‘dayı gereksiz kişiler açmama gerek yok’ diyor. Dayısı bırakıp gittikten 15 dakika sonra elbiselerini değiştirip çıkıp gidiyor evden. Telefonla görüşerek gidiyor. Çarşamba gece 12’den sonra telefonu kapanıyor. Son görüştüğü kişinin kaydını almak için 3-4 defa savcılığa gittim emniyete de gittim. Buradan Bursa’ya faksladım. Çocuğumun hayatından endişe ediyorum, bana çocuğumuz versinler” diye konuştu.

Öte yandan, kendisinden yaklaşık bir haftadır haber alınmayan Süleyman Gürbüzer’in bekar olduğu ve uzun zamandır Bursa’da yaşadığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X