Bursa’da kız arkadaşını öldürüp intihar etti

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde bir kişi Facebook’tan tanıştığı kız arkadaşını silahla öldürdükten sonra yine aynı silahla intihar etti.

Bursa’da kız arkadaşını öldürüp intihar etti

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Alınan bilgiye göre, olay Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Deste Sokak’ta meydana geldi. Hasan Şuayip Atçı (20), Facebook’tan tanıştığı kız arkadaşı Alev Karaduman’ın (18) yaşadığı eve giderek kaçırmak istedi. Ret cevabı alan Atçı, genç kızı yanında getirdiği silahla öldürdükten sonra yine aynı silahla yaşamına son verdi.

ASKERDEN İZİNLİ GELMİŞ

Hasan Şuayip Atlı’nın Çanakkale’de askerlik yaptığı ve izinli olarak Bursa’ya geldiği ancak izni bitmesine rağmen birliğine geri dönmediği öğrenildi.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

(DHA) Alev Karaduman’ın, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çalışan annesi Semra Karaduman, olayı haber alıp eve geldi. Eşi Almanya’da çalışan tek çocuk annesi Semra Karaduman, gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi. Semra Karaduman, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Olay sonrası polise ifade veren Saime Zehra Karaduman, “Şuayip Hasan Atçı evimize geldi. Torunumu zorla götürmek istedi. Karşı çıkınca sinirlendi. ‘Ben bu kıza buradan çıkartacağım’ dedi. Ardından beni evden gönderdi. Silah seslerini duyunca eve girdiğimde gözlerime inanamadım” dedi.

Bu yıl Bilecik’te iki yıllık meslek yüksek okulunu kazanan Alev Karaduman ile Şuayip Hasan Atçı’nı cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X