Bursa’da korkunç şaka: 1 ölü

Bursa’da silahla arkadaşına şaka yapmak isteyen bir kişi, arkadaşını kalbinden vurdu.

Bursa’da korkunç şaka: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre,   Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Alkol almaya başlayan S.A. (38), T.Z. ve Hakan Zengin (36) kısa bir süre sonra alkolün de etkisiyle kendilerinden geçti. S.A. üzerinde bulunan silahı çıkararak karşısındakilere doğrulttu. Elindeki silahın ateş almasıyla Hakan Zengin olduğu yere yığıldı. Zengin, kalbine isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, S.A. olay yerinden kaçtı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından S. A. yakalandı. S. A, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

TÜM  ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Kardeşine ilk müdahaleyi gerçekleştiren T.Z., polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Zengin kurtarılamadı.

 

OLAY YERİNDEN KOŞARAK KAÇTI

Hakan Zengin’in kardeşi olan T.Z. olay yerinde verdiği ilk ifadede, “Kardeşim ve S.A. ile oturup sohbet etmeye başladık. S.A. alkol alıyordu. Bu sırada belindeki silahı çıkararak kurcalamaya ve bizimle şakalaşmaya başladı. Silahı beline tekrar koymasını söyledim. Ama bu sefer de bana doğrultu. Daha sonra elindeki silah aniden ateş aldı. Kardeşime isabet etti. Elimle kanı durdurmaya çalıştım. Sonra polise haber verdim. S.A. da olay yerinden koşarak kaçtı.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X