Bursa’da korkutan kaza

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde buzlu yoldan yokuş aşağı inmek isteyen bir otomobil kontrolden çıkarak, TOKİ Cami bahçesine uçtu. Kazada otomobil sürücüsü hafif yaralandı.

Bursa’da korkutan kaza

Kaza, Orhangazi TOKİ Konutları bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Fatih İsbir (30) idaresindeki 77 EU 770 plakalı otomobil, TOKİ Sağlık Ocağı önünden aşağı inmek istedi. Kar yağışı nedeniyle karlı ve buzlu olan yolda kontrolden çıkan otomobil, TOKİ 1. Etap Cami’nin demir korkuluklarını parçalayarak bahçesine uçtu. Yan yatan otomobilde bulunan sürücü Fatih İsbir, çevredeki vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarıldı.

Çağrılan ambulans olay yerine ulaşmakta güçlük çekince, hafif yaralı sürücü ambulansa kadar sağlık ekiplerinin yardımı ile taşındı. Hastaneye kaldırılan Fatih İsbir tedavi altına alınırken, kaza yapan otomobil için olay yerine vinç çağrıldı. Hurdaya dönen otomobil, vinç yardımıyla cami bahçesinden kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X