Bursa’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kala Bursa’da kurban satış alanlarının ardından, kesim yerleri de belirledi. Buna göre şehir merkezinde 10 yer kurban satış pazar alanı olarak belirlendi. Bu arada vatandaşlar resmi ve özel olmak üzere 71 merkezde kurbanları

Bursa’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Bursa Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile ilde kurban satış ve kesim yerleri belirlendi.

 

Komisyon kararıyla Bursa’da oluşturulan kurban kesim ve satış yerleri, belediye ve özel olmak üzere belirlendi. Belirlenen kurban satış noktaları merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde ayrı ayrı tespit edildi. Buna göre Osmangazi ilçesinde Emek kurban satış pazar alanı başta olmak üzere Panayır mahallesi ve Yunuseli mahallesinde kurban satış merkezileri belirlendi. Yıldırım ilçesinde ise İsabey ve eski Et ve Balık Kurumu alanı hayvan satış yerleri olarak belirlendi. Nilüfer ilçesinde ise hayvan satış noktası olarak Alattinbey hayvan pazarı alanı başta olmak üzere 4’de özel çiftlik satış alanı olarak belirlendi. 

Bursa’da bu yıl kurban kesim alanı olarak da yine kamu ve özel olmak üzere Osmangazi ilçesinde 19 yer tespit edildi. Nilüfer ilçesinde ise pazar alanları dahil özellerle birlikte 22 yer kurban kesim yeri olarak karar alındı. Yıldırım ilçesinde ise vatandaşlar 16 yerde kurbanlarını kestirebilecek. 

Ayrıca aralarında Kur’an kursları ve yurtların da bulunduğu 14 özel kesim yerinde de kurban kesimi yapılabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X